+31 (0) 6 51928950 info@werkatleet.nl

Online Coaching

Een vitale leefstijl is belangrijker dan ooit. Een aantal onderdelen van vitaliteit zijn gezonde voeding, beweging, slaap en mindset.

Onze online coaches helpen je graag verder.

Online Coaching

Vind jij het lastig om gezond te eten, heb je moeite om jezelf te motiveren om in beweging te blijven, slaap je slecht of word je ‘s ochtends vermoeid wakker? Merk je dat je vastroest in je huidige situatie en kun je daarbij wat hulp gebruiken?

Scroll naar beneden voor de verschillende coaching mogelijkheden.

Voeding

 Gezonde voeding is van grote invloed op ons  immuunsysteem en daarmee een stevige weerstand. Het is  belangrijker dan ooit om hier voldoende aandacht aan te besteden.

Grootste aandachtspunten in onze huidige maatschappij zijn niet goed kunnen aankomen, slecht herstellen, overgewicht, mentale problemen. Veel van deze problemen zijn te terug te vinden in een eetpatroon.

In een 10-weeks traject met onze online foodcoach zorg jij voor een duurzaam gezond eetpatroon.

Meet the coach: Joep is orthomoleculair adviseur en personal trainer.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Intake

Start het traject met een intake. Samen met de coach breng je de huidige situatie in kaart aan de hand van een intakeformulier en een vitaliteitsenquete. Hierna ga je direct van start met stap 2.

Monitoren

Direct van start met het 2 weken monitoren van je eigen eetpatroon.
Je houdt je gewicht bij, wat je eet, hoe veel je drinkt en nog een aantal punten om een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw patroon te krijgen.

Aan de slag

Jouw coach maakt een stappenplan voor de overige 8 weken. Iedere week met een (aantal) kleine veranderingen zorg je voor een duurzaam gezond eetpatroon en worden jouw doelen behaald!

 Samengevat

 • Tot 100 gezonde recepten 
 • Wekelijks adviezen
 • Persoonlijk stappenplan
 • Volledige analyse eetpatroon
 • Healthy Checklists
 • Coach altijd bereikbaar

 Food Traject
€375,- excl. btw

 

 

Slaap

Slaap is een van de, zo niet hét belangrijkste element in een gezonde leefstijl. Naast dat het belangrijk is, wordt het ons steeds moeilijker gemaakt om een goede nachtrust te pakken. 

In een 10-weeks traject met onze slaapcoach zorg jij ervoor dat je goed kunt inslapen, je nachtrust kwalitatief on point is en je fit wakker wordt. No more snoozing!

Meet the coach: Jeroen is coach in wellbeing en erkend slaapcoach

Scroll naar beneden voor meer informatie.

 

Intake

Start het traject met een intake. Samen met de coach breng je de huidige situatie in kaart aan de hand van een intakeformulier en een vitaliteitsenquete. Hierna ga je direct van start met stap 2.

Monitoren

Direct van start met het 2 weken monitoren van je eigen slaap en leefpatroon.
Je houdt de momenten bij wanneer je in bed ligt, of je wakker bent, de momenten waarop je slaapt, wanneer je het licht uit doet, of je snoozed en nog een aantal punten om een zo duidelijk mogelijk beeld van jouw slaappatroon te krijgen.

Aan de slag

Jouw coach maakt een stappenplan voor de overige 8 weken. Iedere week met een (aantal) kleine veranderingen zorg je voor een duurzaam gezond slaappatroon en worden jouw doelen behaald!

Samengevat

 • Wekelijks adviezen
 • Persoonlijk stappenplan
 • Volledige analyse slaappatroon
 • Healthy Checklists
 • Coach altijd bereikbaar

  Slaap Traject
€375,- excl. btw

 

 

Mindset

Stel je soms doelen voor jezelf die vervolgens niet haalt? Twijfel jij wel eens aan jezelf? En ben je de ene dag minder gemotiveerd dan de andere?

Laten we eerlijk zijn, dit gebeurt bij iedereen wel eens. Alleen het verschil tussen je doelen behalen of niet, is hoe jij hiermee omgaat: jouw mindset.

Veel dingen beginnen met mindset. De juiste mindset kan een steun in de rug zijn als je de draad even kwijt bent.
Loop jij al lang vast in dezelfde patronen en heb je hulp nodig om hieruit te komen? Dan is Gerben je man.

Meet the coach. Gerben is ex korps marinier.

Scroll naar beneden voor meer informatie.

Doelen opstellen

Wat zou jij anders willen? Het hoeven geen grote veranderingen te zijn, misschien wat gestructureerder sporten, een paar kilo eraf of juist meer tijd voor mensen die belangrijk zijn. We beginnen met opstellen wat jouw ideale plaatje is en maken een plan hoe daar te komen.

Inzicht & invloed

In de drie opvolgende coachingsessie gaan we dieper in op jouw leven. Je krijgt inzicht in hoe jij jezelf nu nog tegenwerkt met het behalen van je doelen, want als je iets wilt, maar het lukt niet. Dan houdt iets je tegen. Je gaat de impact voelen van wat je dat doet en wat jou juist intrinsiek motiveert. Vervolgens creeren we invloed door basiskennis over gedragsverandering te leren. Daarnaast leer je tools te gebruiken in je dagelijkse patroon.

Afsluiting

In de laatste sessie zetten we alles nog een keer op een rijtje. Wat hield jou tegen, hoe ga je daar nu mee om en wat drijft jou in het dagelijks leven? Door alles bij elkaar te brengen heb je een goed overzicht hoe jij jouw doelen kunt gaan halen. Hoe zorg je ervoor dat je niet terugvalt en wie kunnen je helpen op weg naar het behalen van jou doelen.

Samengevat

 • Intake
 • 5 coachingsgesprekken van 60 minuten
 • Handvatten om motivatie te sturen
 • Samen jouw doelen opstellen
 • Werken aan drijfveer
 • Persoonlijke begeleiding
 • Oefeningen voor mindset training
 • Coach altijd bereikbaar

  Mindset Traject
€375,- excl. btw

 

 

Inspiratie

Scroll naar beneden voor inspiratie video’s.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch