+31 (0) 6 51928950 info@werkatleet.nl

Duurzaamheid

Werk Atleet zet zich op sportieve manieren in om mee te werken aan een duurzame wereld. Samen strijden voor duurzaamheid en tegen zwerfvuil of de plastic soup!

Clean The World

Welkom op onze duurzaamheidspagina.
Wil jij werken aan teambuilding, bonding met de organisatie én ook nog eens iets goeds doen voor de wereld
en strijden tegen al het plastic afval? 
Scroll naar beneden voor de verschillende keuzes. 

SUP Cleanup

Stand Up Paddle Board / Mand / Grijper
Strijden tegen de plastic soup!
Maximaal 50 deelnemers – 120 minuten
 Vanaf €40,- per persoon

Plogging

Jogging / Picking Up Trash
Strijden tegen het zwerfafval
Maximaal 20 deelnemers – 60 minuten
Vanaf €195,- per clinic

SUP Cleanup

Als we zo doorgaan, dan hebben we in 2050 meer plastic in de oceanen dan vis, aldus de Ellen McArthurFoundation. Dat is, omdat we jaarlijks meer plastic produceren van in plaats van minder. De grootste veroorzaker van deze plastic soup is zwerfafval dat via het land in de wateren terecht komt. Hier hebben we allemaal een bepalende rol in, van consumenten tot bedrijven. Tijd om in actie te komen dus: Let’s SUP cleanup! 

Hoe gaan wij aan de slag? 

Bewapend met een giga surfplank, ook wel een SUP genoemd, een mand en een grijper gaan wij onder begeleiding van gecertificeerde instructeurs samen met jouw collega’s de strijd aan tegen de plastic soup in de wateren van jouw stad!

De SUP Cleanup is mogelijk in iedere stad van het land!

SUP Cleanup

Plogging

Plogging

Plogging is een Scandinavische trend en komt van het Zweedse woord ‘Plocka Upp’ dat oprapen betekent en jogging. Hardlopen en tegelijkertijd afval opruimen is zowel goed voor het milieu als voor je lichaam.

Wij merken ontzettend vaak tijdens onze trainingen dat de prachtige parken vervuild zijn met blik, plastic en andere rotzooi, daarom is het tijd om in actie te komen.

Hoe gaan wij aan de slag? 

Tijdens de clinic plogging gaan we met jouw collega’s samen strijden tegen het afval. Bewapend met duurzame vuilniszakken van Bio Futura en handschoenen gaan we via een uitgestippelde route zo veel mogelijk afval verzamelen. Een introductie over zwerfafval, gezamelijke speelse warming up, veel afval verzamelen en een cooling down zorgen voor het ultieme karma en teamgevoel.

nl_NLDutch
en_USEnglish nl_NLDutch